Friends of Githabai

Make a difference for children and young people in Githabai - Kenya

DK

2018 primary school visioner på mur (1)

Githabai's friends are involved in many projects, all focused on improving conditions for children and young people in Gthabai, but also improving the conditions of the people of the area.

The school project

NYHEDER

Sundhedsklinikken

19.03.2019: Ved hjælp af fine donationer fra Lions Club i Præstø-Fladså og Lions Club i Fuglebjerg er det lykkes os at skaffe penge til en affaldsforbrænder til Sundhedsklinikken. Ingeniør Catherine Wanjihia og......... har forestået projektet, og er lige nu ved at skaffe byggematerialer, så byggeriet af affaldsforbrænderen kan starte i næste uge

Vandprojektet 

15.03.2019: Der er 4 lokale familier, der ønsker at blive tilsluttet Githabais vandforsyning. Rørene er nu indkøbt og arbejdet er så småt gået i gang. P.g.a af den katastrofale tørke, mangler der vand til både afgrøder og dyr.

 

Besøg på Githabai februar 2018

Medlem og sponsor Inge- Merete Riehn og jeg havde den glæde at besøge Githabai i februar 2018. Det var som altid en fornøjelse at mødes med vore partnere og opleve glæden og taknemmeligheden over Foreningen Githabais Venners støtte til forbedring af deres vanskelige levevilkår.

Vi skulle overbringe mange hilsener og takke for medlemmer, sponsorers og andres bidrag til projekterne på Githabai.

På Githabai Primary School deltog vi i uddelingen af 54 skoleuniformer til betrængte elever. Uniformerne er doneret af sponsor Marianne Gønge samt spejderne i Fuglebjerg og deres ledere, 6 klasse Søndermarksskolen i Slagelse, Inge Merete Riehn, Rigmor og Renè Fritzbøger samt lærerne på Githabai Primary School. Vi overbragte også donerede blyanter og kuglepenne til skolen.

2018 skoleuniformer alle

Read more: NYHEDER