Githabais venner

Gør en forskel for børn og unge i Githabai - Kenya

KEForeningen

Generalforsamlingen 2020 - Udsat

aflyst.jpg

Vi udskyder – generalforsamlingen – Mandag den 30. marts 2020 – til et senere tidspunkt.

Myndighederne har informeret omkring Corona virus og den alvorlige situation i Danmark.
Vis hensyn og pas på hinanden, så vi i fællesskab kan bremse spredningen af denne virus.
Vi har på baggrund af dette besluttet, at vi udskyder – Generalforsamlingen  til et senere tidspunkt.

Venlig hilsen
Karen Ulrik-Petersen

Nyhedsbrev 2019

IMG 20191024 104449

Kære medlem.
Tak for din/jeres støtte som medlem af foreningen Githabais Venner 2019.

Ligeledes tak til medlemmer og sponsorer, der har givet yderligere bidrag til foreningens projekter for børn og unge på Githabai.

Medlem og sponsor Inge-Merete Riehn, medlem Lena Frimann, medlem Connie Andersen og jeg er lige vendt hjem efter en fantastisk tur til Kenya.

IMG 20191111 WA0004

Det var en stor glæde at besøge Githabai, besøge projekterne, mødes med vore partnere og opleve glæden og taknemmeligheden over foreningens støtte til forbedring af uddannelses, sundheds-og levevilkår på Githabai.

Vi skulle overbringe mange hilsener og takke for medlemmer, sponsorer og andres bidrag til projekterne på Githabai.

Se det fulde Nyhedsbrev 2019

Persondatapolitik

gdpr.jpgPersondatapolitik for Githabais venner

Githabais Venner er som dataansvarlig forpligtet til at beskytte dine personoplysninger, når du som medlem eller gæst gør brug af Githabais Venner, og de services der tilbydes, og tilstræber, at du føler dig tryg ved foreningens behandling af dine personoplysninger. Githabais Venner behandler personoplysninger om dig i henhold til denne persondatapolitik og gældende lovgivning. Afgivelse af oplysninger til Githabais Venner deles kun med foreningen der er databehandler.

1. Hvilke oplysninger har vi på dig
Vi indsamler kun nødvendige oplysninger om dig: navn, adresse, telefonnummer og evt. emailadresse.

2. Hvornår indsamler og anvender Githabais Venner dine personoplysninger
Foreningens indsamler oplysninger om dig i følgende tilfælde:
Når du tilmelder dig som medlem af Githabais Venner eller ønsker at gøre brug af foreningen indsamles ovennævnte oplysninger om dig for at kunne administrere dit medlemskab og/eller din brug af foreningen.

Ligeledes bruges dine oplysninger for at kunne besvare konkrete henvendelser fra dig samt for at kunne modtage til- og frameldinger til aktiviteter og arrangementer gennem foreningen.

Dine personlige oplysninger behandles og gemmes kun, såfremt du frivilligt har oplyst dem, for eksempel ved udfyldelse af tilmeldingsblanket, deltagelse i et arrangement eller oprettelse af en aftale relateret til Githabais Venner

3. Hvornår videregiver Githabais Venner dine personoplysninger
kun hvis det er påkrævet ifølge en domstolsafgørelse eller gældende lovgivning.

4. Hvordan beskytter Githabais Venner dine personoplysninger
Githabais Venner har tekniske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre, at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Foreningens sikkerhedsprocedurer og -processer bliver løbende revideret .
I praksis er det ikke muligt at etablere 100 % sikkerhed, og Githabais Venner kan derfor ikke garantere, at oplysningerne er fuldstændig beskyttet mod nogen, som forsætligt forsøger at omgå foreningens sikkerhedsforanstaltninger for at få adgang til oplysningerne.
Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

5. Hvilke rettigheder har du
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som Githabais Venner behandler om dig, kan du rette henvendelse til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 40 45 63 07
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger foreningen behandler om dig. Hvis det viser sig, at disse oplysninger er urigtige eller vildledende, har du ret til at anmode Githabais Venner om at rette, blokere eller slette disse oplysninger. Derudover kan du til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for yderligere behandling. I denne forbindelse gøres opmærksom på, at dit medlemskab hos Githabais Venner er betinget af, at du afgiver og opdaterer de i foreningens indmeldelsesblanket påkrævede oplysninger, der er nødvendige for, at registrere dig som medlem samt administrere dit medlemskab. Du kan anmode om at oplysninger om dig, som er personoplysninger, slettes. I så fald, kan Githabais Venner ikke tilbyde dig de services, der fremgår af aftalen.

6. Hvor længe opbevarer Githabais Venner dine personoplysninger – løbende sletningsforpligtelse
Hos Githabais Venner gemmes dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt for at kunne levere de services, tjenester og ydelser, som du har bedt om, så længe det er nødvendigt for et berettiget formål (såsom administration af dit medlemskab af foreningen), eller i så lang tid som det er påkrævet i henhold til lovgivningen. Såfremt vi som dataansvarlig af hensyn til lovgivningen i øvrigt er forpligtet til at opbevare oplysningerne om dig, beholder vi disse oplysninger, så længe vi er forpligtet hertil.

7. Hvad sker der, når Githabais Venner ændrer denne persondatapolitik
Githabais Venner opdaterer kontinuerligt denne persondatapolitik for at sikre, at vi præsenterer dig med så præcis information som muligt, samt for at sikre at overholder gældende lovgivning. Dette medfører, at foreningen løbende vil opdatere og ændre denne persondatapolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver Githabais Venner dig besked via brev eller e-mail. Den til enhver tid gældende version af denne persondatapolitik kan rekvireres ved at kontakte Githabais Venner på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

8. Henvendelser og spørgsmål
Du skal være meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores persondatapolitik eller de personoplysninger, som vi indsamler og behandler om dig:
Githabis Venner mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Bliv medlem af foreningen

Du kan gøre en aktiv forskel ved at melde dig ind i foreningen Githabais Venner. Det koster 200kr pr. år.

Pengene går ubeskåret til hjælpemidler på skolen, skoleuniformer, løbende vedligeholdelse af drikkevandsboringen, udstyr til  sundhedsklinikken og andre nødvendige udgifter samt akut hjælp til betrængte børn og unge.

Underkategorier